professionele service | onderhoud en reparatie

Onze monteurs beschikken niet alleen over een jarenlange ervaring in het onderhouden en repareren van alle merken en type motoren maar maken ook gebruik van professioneel gereedschap in onze moderne werkplaats. Hierdoor ben je er zeker van dat jouw motor op de beste manier wordt behandeld. Zowel offroad- als streetmotoren worden bij JTX Motoren in topconditie gebracht en gehouden.
KTM en Husqvarna dealer KTM Motoren Motoren KTM Motor KTM

Een groot deel van de benodigde onderdelen zijn binnen onze werkplaats direct uit voorraad beschikbaar. Hierdoor is een reparatie of onderhoudsbeurt binnen korte tijd gereed. Als je een afspraak wilt maken voor je motor, dan ben je van harte welkom om de mogelijkheden door te spreken in onze winkel in Cuijk. Je kunt ons ook bereiken via telefoon 0485 - 311750 of klik op onderstaande knop om een afspraak te maken.

 

Afspraak

optimale resultaat | uit je motor

Wij beschikken over een testbank die speciaal voor motoren is ontwikkeld. Deze Dynojet maakt het mogelijk om de standaard instellingen van het motormanagement aan te passen met professionele software om zo de meest optimale resultaten uit je motor te halen. Wil je meer weten over onze testbank en de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord.

 

contact

dynojet motoren dynojet wegmotor dynojet motor dynojet ktm

seizoensgebonden | onderhoud

Is jouw motor al klaar voor het volgende seizoen? Tijdens de herfst en wintermaanden komen wij jouw motor voor een reparatie of een onderhoudsbeurt gratis ophalen (binnen een straal van 50 km, daar buiten in overleg) en weer thuisbrengen.

Voorkom lange wachttijden in het voorjaar en maak gebruik van deze speciale service!

ophalen ktm motor ktm service bus ktm racing ophalen service ktm

 

Contact