Nieuw: KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION 2022

De nieuwe KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION is een speciaal 2022-model in de KTM EXC-serie, met een lange lijst aan fraaie raceonderdelen. Daarnaast geniet je als rijder van de laatste technologie op het gebied van vering. Zo zorgt de WP XACT luchtvoorvork voor een aanzienlijke gewichtsbesparing en kan deze snel en afhankelijk worden aangepast dankzij de eenvoudig te bedienen klikkers en luchtpomp. Het lage gewicht en de instelbaarheid zijn belangrijke voordelen als het gaat om de veeleisende en continu veranderende omstandigheden bij Enduro.

De combinatie van het compacte, hypermoderne frame van chroommolybdeen staal en de 28 kilo wegende 350 cc-motor met brandstofinjectie is tegen alle offroad-omstandigheden opgewassen. De KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION is van alle markten thuis: van onverharde paden vol rotsen die technische precisie en een fijne gasrespons vereisen tot trails waar je het gas flink open kunt trekken.

Een groot deel van de klappen en schokken waar je mee te maken krijgt, worden door de factory-wielen en geanodiseerde naven, de carterbeschermplaat en de voorremschijfprotector opgevangen. Andere upgrades zijn de radiatorventilator en radiatorbescherming, de mapping-selectieschakelaar en het Supersprox Stealth-achtertandwiel. Stuk voor stuk dragen ze bij aan het heerlijke racegevoel dat de KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION oproept.

Ook de uitstraling van het 2022-model laat geen twijfel ontstaan, deze motorfiets is enkel ontworpen om het hoogste treetje op het podium te bereiken. De Red Bull KTM Factory Racing-graphics zijn de meest duidelijke tekens dat deze KTM 350 EXC-F een FACTORY EDITION is, maar dat is uiteraard niet alles. Er zijn meer onderdelen waaraan je de verwantschap herkent: het blauwe factory-zadel, de oranje oliedop, de CNC-gefreesde kroonplaten en, niet te vergeten, het opvallende oranje frame.

KTM 350 EXC-F FACTORY EDITION - BELANGRIJKSTE KENMERKEN
// Door Red Bull KTM Factory Racing geïnspireerde graphics
// 48mm WP XACT luchtvoorvork
// Factory-wielen met geanodiseerde naven
// CNC-gefreesde kroonplaten
// Radiatorventilator
// Radiatorbescherming
// Carterbeschermplaat
// Factory-zadel
// Voorremschijfprotector
// Solide achterremschijf
// Mapping-selectieschakelaar
// Supersprox Stealth-achtertandwiel
// Oranje oliedop
// Grijze ODI-handvatten

WK Enduro-rijder Josep Garcia (Red Bull KTM Factory Racing) hielp flink mee aan de ontwikkeling van deze machine.

Lees verder

ktm_350_excf_fe.jpg