Verhuur van KTM 790 Adventure en Adventure R

Het nieuwe motorseizoen gaat weer van start en voor diegenen die graag een keer een KTM Adventure willen huren, bieden wij een uitstekende oplossing. Wij verhuren een KTM Adventure 790 Adventure en een KTM 790 Adventure R.

De verhuur van deze motoren verloopt via MotoShare waar je eenvoudig de motor van je keuze kunt selecteren. Klik hier om direct naar onze verhuurpagina op MotoShare te gaan.

KTM 790 Adventure en KTM 790 Adventure R
Vooruit gestuwd door een krachtige 95 PK parallel-twin, die we inmiddels kennen van de KTM Duke 790. Waar deze toentertijd al geroemd werd om zijn vele vermogen en soepele acceleratie, hebben beide Adventures ook nog eens een bruikbaarder koppel onder in het toerentalbereik. En stilstaan zal je sowieso niet snel als het aan de 20 litertank met een actieradius van maar liefst 450! Km ligt. Ook beschikken ze beide over bochten ABS en een smakelijke 88 Nm aankoppel bij 6.600 toeren per minuut. Door middel van de slipkoppeling voorkom je het bokken van de motor.

Beide motorfietsen zijn ontwikkeld door een aantal van de beste adventure-motorrijders ter wereld, in samenwerking met het KTM MotoGP Team, om een chassis te bieden met een functioneel laag zwaarte punt en een zithouding waar elk persoon van ieder formaat op kan. Een hoop rijhulpsystemen (die via een menu-optie op het stuur gemakkelijk te bedienen en activeren zijn en de berijder informeren via een TFT-kleurenscherm) maakt het voor avonturiers mogelijk om in alle omstandigheden het maximale uit deze krachtpatsers te halen.

ktm790_adv.jpg

ktm790_adv_r.jpg