Laat ons jouw motor verkopen

Jij wil graag je motor verkopen maar hebt geen tijd of zin om jouw motor aan te bieden op websites zoals Facebook of Marktplaats? Dan bieden wij een uitstekende oplossing door jouw motor in onze showroom te zetten en te koop aan te bieden via ons zeer uitgebreide verkoopkanaal.

WERKWIJZE
Bel ons op 0485 - 311750, mail naar info@jtxracing.nl of vul het formulier in om een afspraak bij jou thuis of bij ons te maken. Tijdens deze afspraak wordt er een minimale verkoopprijs van de motor afgesproken. Jij brengt de motor naar ons of wij komen de motor kostenloos (binnen 50km) ophalen. De motor wordt verkoopklaar gemaakt en in onze showroom geplaatst. Wij adverteren met de motor op onze eigen website en op alle andere verkoopsites waarop wij actief zijn. Onze ervaring is dat motoren die op deze wijze worden aangeboden, zeer snel verkocht worden.

De kosten van deze service zijn geheel gratis als de motor wordt verkocht. Wordt de motor uiteindelijk niet verkocht dan betaal je € 50,00 voor iedere maand dat de motor in onze showroom heeft gestaan en brengen wij de motor weer kostenloos naar u terug.

VOORDELEN
Geen geloop aan de deur, dus verminderde kans op diefstal.
Alle onderhandelingen worden uit handen genomen.
JTX Motoren adverteert voor jou, dus het kost je niets.
Gratis stalling voor jouw motor.
De betaling wordt voor jou geregeld. Jij bepaalt of je het bedrag via de bank of cash ontvangt.
Direct digitale vrijwaring.
Jij blijft te allen tijden rechtmatige eigenaar van de motor, dit wordt vastgelegd in een overeenkomst.

ZIE JE NA EEN TIJDJE VAN ONZE DEAL AF?
Geen probleem, dan komen wij de motor weer bij jou thuis kosteloos bezorgen (binnen 50 km) of je komt de motor weer bij ons ophalen.

Klik hier voor meer informatie.


laten-verkopen00.jpg