NIEUW: OFFROAD SCHOOL DOOR JTX RACING

In samenwerking met Jürgen Küppers van MX Schüle organiseert JTX Racing een Offroad School voor volwassenen en voor kinderen vanaf 8 jaar. Het doel van de Offroad School is om meer rijtechniek aan te leren zodat het rijden je ten eerste makkelijker af gaat en je hierdoor uiteraard beter presteert en meer plezier ervaart in het rijden op de baan. De eerste training vindt plaats op 07-11-2020 en de tweede op 05-12-2020.

Drie verschillende groepen
Binnen de training zullen de deelnemers worden ingedeeld in drie verschillende groepen. De eerste groep bestaat uit deelnemers zonder motorervaring. De tweede groep uit deelnemers met straatmotor-ervaring en de derde groep uit deelnemers met een eigen crossmotor. Bij aanvang ontvangt iedereen passende crosskleding en een leencrossmotor als je daar zelf niet over beschikt. Iedere groep heeft zijn eigen trainer.

Inhoud training
Bij aanvang wordt iedere deelnemer getest op een apart terrein. Hiermee krijgt de training een eerste indruk van de deelnemer en kan hij bepalen in welke groep deze wordt ingedeeld en wat de aandachtspunten tijdens de training zullen zijn. Tijdens de trainingsessie geeft de trainer duidelijke aanwijzingen hoe de rijtechniek verbeterd kan worden door de deelnemer. Een belangrijk onderdeel hiervan is de veiligheid op het circuit. Hierdoor wordt de deelnemer gewezen op eventuele gevaren die zich voor kunnen doen. Niet alleen belangrijk voor jezelf maar ook voor je medecrosser.

Kosten
1. Deelnemers zonder motorervaring € 149,00
2. Deelnemers met straatmotor ervaring € 99,00
3. Deelnemers met eigen crossmotor € 65,00

Deelnemers zonder eigen crossmotor wordt aanvullend € 14,95 verzekeringskosten tegen motorschade gerekend.

Aanmelden
De Offroad School wordt gegeven op Circuit Lombok in Cuijk en de eerste sessie vindt plaats op 7 november 2020. Heb je interesse in de Offroad School? Meld je dan aan door het contactformulier in te vullen. https://www.jtxracing.nl/contact-dealer-ktm-motoren

Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

mx_school.jpg