offroadmotoren en streetmotoren | winkel en showroom

Als dealer van KTM vind je in onze winkel alle nieuwe offroad- en streetmotoren. Daarnaast zijn wij ook dealer van Husqvarna en hebben wij een groot aantal van de streetmotoren en e-bikes van dit merk in ons assortiment. Ook voor jonge offroad- en streetoccasions ben je bij JTX Motoren in Cuijk aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment van verschillende modellen in onze winkel opgesteld.
KTM en Husqvarna dealer KTM Motoren Motoren KTM Motor KTM

In onze winkel vind je uiteraard ook een zeer ruim assortiment van onderdelen, helmen, laarzen, kleding en alle andere accessoires. Onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring en know-how om jou te voorzien van een eerlijk advies om zo tot de beste keuze te komen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord!

 

Contact

Professioneel | Onderhoud en reparatie

In onze moderne werkplaats zorgt een team van ervaren monteurs ervoor dat onderhoud en reparatie van alle motoren en e-bikes op de juiste manier wordt uitgevoerd. Hierdoor zijn wij in staat om motoren van ieder merk en type in topconditie te brengen of te houden. Doordat wij een groot deel van de benodigde onderdelen op voorraad hebben, zijn wij in staat om reparaties op een snelle en deskundige wijze uit te voeren.
KTM en Husqvarna dealer KTM Motoren Motoren KTM Motor KTM
Lees verder

Eerlijk advies van | een gemotiveerd team

Het team van JTX Motoren helpt je graag bij je keuze van motor, onderdeel, kleding of accessoires. Wij staan voor je klaar zodat je het beste uit je rijervaring haalt. Heb je vragen? Wij staan je graag te woord. Niet alleen in onze winkel maar ook via telefoon of e-mail.

Contact